Rien van der Dussen, eigenaar en oprichter GoFysio

“Hierbij wil ik alle mensen bedanken die aan de nieuwe website van GoFysio hebben meegewerkt. In het bijzonder Danny van Duikeren van www.webbick.nl voor de ontwikkeling van de site, zijn kennis en flexibiliteit hebben de website tot een bijzonder resultaat gemaakt.”

Mirjam Peek, communicatiemanager Preventned

“Onze samenwerking met Danny is effectief geweest. Hij heeft voor ons een analyse gemaakt en daarbij precies aangegeven wat wij moesten doen om effect te behalen. Dit is uitgekomen. Nog steeds loopt het traject maar we hebben al een aantal van onze doelstellingen gehaald. Wat resulteert in een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Danny is een expert op dit gebied. Hij komt rustig en professioneel over. Hij denkt mee en geeft concrete adviezen en laat daarmee een hoge betrokkenheid zien. En daarbij is hij een joviale kerel. Kortom een fijne samenwerking.”

Frank van Leer, eigenaar Van Leer Consultancy

“Danny is een professional die op een zeer gestructureerde manier ideeën kan visualiseren, en pas stopt als je tevreden bent. De samenwerking met Danny is uitermate plezierig en efficient, en ik ben zeer tevreden over zijn resultaten! Een aanrader om mee samen te werken!”

Amir Syed, eigenaar TeeZee Textiles Europe

“Danny was the last person we interviewed to make our website and we just did not want anyone else, we immediately felt that we had found the right person. His manner of listening, understanding and most important, solving the problems is very constructive, positive and timely. We always felt and still have the feeling that Danny is an integral part of our team. May it be day or night, weekdays or weekends, Danny is always ready to help and solve the problems. Our website made by Danny is exemplary, a success and is widely appreciated by our clients, suppliers and partners.”

Afspraak of info?

Bekijk dan onze contactgegevens. Wij zijn trouwens ook 's avonds goed bereikbaar.